thibetstuinen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Gastenboek
proef
Tuinhuisje binnenin schilderen
 
Vanmorgen wekte Thi me al rond 7.00 uur.
De zon scheen en het zou een warme dag worden, dus vroeg erbij om wat spullen uit het tuinhuis te zetten mijn 'verftenue' aangetrokken en kwasten maar....
....een tijdje geleden heb ik de wanden hier en daar met stopverf bijgewerkt/ helemaal fout!...nu moet ik 2 tot 6 weken wachten voor dat allemaal droog is..
Nu ben ik dus maar eerst begonnen aan de balken. De kleur die erop zat was toch eigenlijk best vrij somber (rechterkant), maar de kleur die er nu op komt is veel 'zonniger' lijkt het wel!
Echt een hele mooie warm violet/rose kleur (ja hoe moet je deze kleur noemen??). De achterwand en de zijwanden die worden ook nog anders, maar ja... de droogtijd hè.. , daar moet ik dus echt op wachten/ oh had ik maar gewoon plamuur gebruikt..
 
 
Ik had bijna de helft geschilderd toen ik een telefoontje van een vriendin kreeg die even haar verhaal kwijt moest en toen kwam mijn moeder ook nog langs, dus al met al was ik bijna 2 uur verder toen ik weer kon beginnen met schilderen: op het heetst van de dag't was om te stikken in het huisje met die verflucht.....dus maar naar buiten: deurtje schilderen...
De bovenkant begint er hier al aardig op te lijken, al schrok ik eerst wel van die kleur hoor.., maar 't is in dezelfde kleurlijn als die balken, alleen een tikkeltje donkerder. Al met al kleurt het mooi bij de balken, want inmiddels is die deur nu helemaal geschilderd.
...en die balken gaan heel mooi kleuren bij de achterwand en de achterwand gaat dan weer heel mooi kleuren bij de zij- en voorwand en die kleuren dan weer heel mooi bij de kozijnen. Oooooooooh, dit gaat toch zó mooi worden!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl